PROGNOZA METEO pentru intervalul 11 - 24 noiembrie, la Constanța

2114
PROGNOZA METEO pentru intervalul 11 - 24 noiembrie, la Constanța - vremeatoamnaparccopii-1573473172.jpg

Articole recomandate

PROGNOZA METEO pentru intervalul 11 - 24 noiembrie. Vremea se menține caldă în cea mai mare parte a țării până în jurul datei de 21 noiembrie, cu valori de temperatură cu până la 8...10 grade peste mediile multianuale. Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 12 și 21 de grade, cel mai cald în Muntenia. O răcire a vremii este estimată a se produce începând din 22 noiembrie. Ploile își vor face apariția la mijlocul acestei săptămâni, dar și în jurul datei de 20 noiembrie. Și la munte se anunță vreme caldă cu temperaturi pozitive inclusiv noaptea, scrie romaniatv.net


DOBROGEA

În cea mai mare parte a intervalui, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, cu variații nesemnificative de la o zi alta. Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 16 și 22 de grade, iar valorile nocturne vor fi de 8...13 grade, mediat regional. După data de 22 noiembrie, este estimată o scădere a temperaturilor, însă cel mai probabil acestea vor fi apropiate sau ușor peste cele climatologic specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi unul deficitar, probabilitatea de apariție a ploilor fiind mai ridicată doar spre finalul celor două săptămâni de prognoză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4928 secunde