Prognoza meteo pentru acest weekend

204
Prognoza meteo pentru acest weekend - 48354992l-1557558234.jpg

Articole recomandate

Vremea se va încălzi în toată țara. Cerul va fi variabil și sunt așteptate ploi sub formă de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în regiunile nordice, centrale, estice, sud-estice, la munte și pe suprafețe mici în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade. Din păcate vești meteorologilor pentru săptămâna viitoare nu sunte prea bune. De marți, vremea începe să se răcească și va deveni instabilă.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales ziua, în regiunile nordice, centrale, estice, sud-estice, la munte și pe suprafețe mici în restul teritoriului. Cu totul izolat vor fi condiții de grindină și de cantități mai însemnate de apă. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în estul Transilvaniei și nordul litoralului și 25 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 2 și 11 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA: Vremea va continua să se încălzească. În timpul zilei, înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului se vor semnala pe arii restrânse la deal și la munte și cu totul izolat în celelalte zone, unde cerul va fi variabil. Noaptea vor mai fi unele înnorări, însă doar în extremitatea de sud-vest a țării local va ploua slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9251 secunde