PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI / ÎN SFÂRȘIT PRIMĂVARĂ! Ce temperaturi vom avea și când vin ploile

738
PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI / ÎN SFÂRȘIT PRIMĂVARĂ! Ce temperaturi vom avea și când vin ploile - 002snowdrop31dlcampbellplantlife-1520253855.jpg

Articole recomandate

ANM a actualizat prognoza pentru următoarele zile. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

DOBROGEA

Vremea va intra într-un proces de încălzire. Maximele termice vor crește de la valori medii de 2 grade în prima zi a intervalului spre 12...13 grade în data de 12 martie. 


Ulterior, în perioada 13-15 martie, media temperaturilor diurne va coborî ușor spre valori în jurul a 10 grade, apoi va crește din nou spre 12...13 grade, pe 18 martie. 


Evoluția temperaturilor minime va fi similară cu a valorilor maxime, astfel încât media temperaturilor nocturne va crește de la -7 grade în data de 5 martie spre valori în jurul a 6 grade în zilele de 12 și 13 martie, apoi va coborî spre 3...4 grade în data de 15 martie, pentru ca ulterior să crească din nou spre 6 grade la sfârșitul intervalului. 


Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în zilele de 6 și 8 martie apoi în intervalul 11-14 martie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4961 secunde