PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. IATĂ CUM VA FI VREMEA LA CONSTANȚA

1771
PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. IATĂ CUM VA FI VREMEA LA CONSTANȚA - 646x4041-1507545332.jpg

Articole recomandate

ANM a actualizat previziunile pentru următoarele zece zile, pe regiuni geografice. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

Până în data de 13 octombrie temperaturile diurne vor fi în creștere, de la o medie de 18 grade, la o medie regională de 22 de grade. Apoi, până la sfârșitul primei săptămâni vremea se va răci, astfel că media valorilor diurne va fi în jurul a 18 grade. În a doua săptămână vor fi ușoare variații ale temperaturilor maxime, iar media acestora va fi de 17...19 de grade. Temperaturile minime vor fi în creștere de la valori, în medie, de 5...6 grade la începutul intervalului, la o medie în jurul a 8 grade în data de 13 octombrie. După această dată, variațiile minimelor termice vor fi nesemnificative, iar media regională a acestora se va situa în jurul a 7 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în jurul datei de 13 octombrie.


La Constanța...


Până spre sfârșitul primei săptămâni vremea se va încălzi ușor. La începutul intervalului media maximelor va fi de 17...18 grade, iar a minimelor de 8...9 grade, iar în data de 13 octombrie, media valorilor diurne va fi de 20...21 de grade, iar a celor nocturne se va situa în jurul a 11 grade. 


Apoi, în zilele de 14 și 15 octombrie, temperatura aerului va marca o scădere, până la medii ale valorilor maxime de 16...17 grade și ale minimelor în jurul a 9 grade, însă până la sfârșitul intervalului nu vor mai fi variații semnificative. 


Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în jurul datei de 14 octombrie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.588 secunde