PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Cum va fi vremea de Florii și Paște

436
PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Cum va fi vremea de Florii și Paște - ploaie620x330-1522059855.jpg

Articole recomandate

PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


PROGNOZA METEO DOBROGEA


În intervalul 26 - 28 martie, vremea va fi rece, iar temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul valorii de 8 grade, apoi vor crește treptat până la 16 grade pe 31 martie, când vremea va deveni caldă pentru sfârșitul lunii martie. În cea de-a doua săptămână de prognoză, variațiile termice nu vor fi semnificative, astfel încât media temperaturilor diurne se va situa între 13 și 16 grade, cu cele mai scăzute valori la începutul și sfârșitul săptămânii și cele mai ridicate la mijlocul acesteia. Temperaturile minime se vor situa în intervalul 26 – 29 martie în jurul normelor climatologice, cu valori cuprinse, în general, între 2 și 4 grade, apoi vor crește treptat până la valoarea de 9 grade pe data de 1 aprilie. 


Pe parcursul celei de-a doua săptămâni regimul termic nocturn se va menține relativ constant și se va concretiza prin valori medii de 6...8 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, în general slabe cantitativ, va fi mai ridicată în jurul datei de 26 martie.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde