PROGNOZA METEO în următoarele două săptămâni. Ploi, furtuni și temperaturi de 30 de grade în mare parte din țară

621
PROGNOZA METEO în următoarele două săptămâni. Ploi, furtuni și temperaturi de 30 de grade în mare parte din țară - avertizareanmcodgalbennowcasting-1526902724.jpg

Articole recomandate

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru intervalul 21 mai - 3 iunie 2018. Ploi și furtunile își vor face apariția în această săptămână în mare parte din țară. Cele mai puternice manifestări de instabilitate vor fi în Transilvania, în partea de vest și nord-vest a țării, dar și în regiunea Munteniei, scrie romaniatv.net

Vremea în DOBROGEA

Temperatura aerului va fi în creștere treptată, în primele zile din interval, astfel încât, în data de 24 mai, media regională a maximelor va fi de 25...26 de grade, iar minimele de 16...17 grade. 


Ulterior, vremea se va răci până la medii ale valorilor diurne de 23...24 grade și de 13...14 grade a celor nocturne, iar până la finalul celor două săptămâni de prognoză nu se estimează că vor mai fi variații semnificative de la aceste valori.

Până în jurul datei de 24 mai, ploile vor fi cu totul izolate și slabe cantitativ, iar după această dată se vor semnala cu caracter local.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5412 secunde