Profesorii din Medgidia își pregătesc elevii pentru o viață mai bună

1220
Profesorii din Medgidia își pregătesc elevii pentru o viață mai bună - proiectmedgidia-1507910866.jpg

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia se mândrește cu un nou proiect cu finanțare europeană, care se va desfășura, în următorii doi ani, în cadrul instituției.

Acesta se numește "Skills for life" și va fi implementat de o echipă de profesori și elevi ai LTNB, iar parteneri în proiect sunt instituții școlare din Germania, Franța și Polonia.

Prin activitățile internaționale derulate în cadrul proiectului sunt urmărite câteva obiective importante pentru formarea tinerilor europeni.

Dintre acestea amintim: formarea și dezvoltarea abilităților necesare tinerilor în viața personală și profesională; dezvoltarea competențelor cross-curriculare relevante pentru viață și profesie; sprijinirea participanților în înțelegerea cerințelor de pe piața muncii și orientarea lor școlară și profesională.

În același timp, se urmărește îndrumarea participanților pentru a deveni cetățeni mai buni și de a contribui la dezvoltarea comunității și a societății în care trăiesc, precum și dezvoltarea de noi metode de predare-învățare și realizarea unor activități de instruire atractive pentru tineri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.918 secunde