Profesoară diagnosticată cu TBC. Peste 150 de elevi, testați medical pentru tuberculoză

187
Profesoară diagnosticată cu TBC. Peste 150 de elevi, testați medical pentru tuberculoză - tbc88822500-1548061262.jpg

Articole recomandate

Peste 150 de elevi și cadre didactice de la o școală generală din Petroșani au fost testați medical după ce o profesoară din cadrul unității de învățământ a fost diagnosticată cu TBC și internată la spitalul din localitate.



"Bolnava a fost internată în secția de pneumoftiziologie a Spitalului de Urgență din Petroșani. Conform metodologiei în vigoare, au fost investigate din punct de vedere medical toate persoanele cu care pacienta a venit în contact direct. În cazul familiei, niciuna dintre cele 12 persoane nu prezintă boala", a declarat luni, pentru AGERPRES, medicul șef al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Cecilia Birău.

În cadrul testelor medicale au mai fost incluși colegii profesoarei și elevii de la clasele la care aceasta a predat și au fost în contact direct. Rezultatele analizelor urmează să fie comunicate în următoarele zile.

De asemenea, conducerea școlii din Petroșani a comunicat că toate sălile de clasă au fost dezinfectate, în conformitate cu metodologia transmisă de autoritatea de sănătate publică, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5031 secunde