Produse de igienă personală, distribuite în Campusul „Henri Coandă”

Miercuri, 31 Martie 2021, 21:30
258
Locuitorii campusului social Henri Coandă au primit, de la autorităţile locale, produse de igienă personală şi pentru îngrijirea locuinţei, în cadrul proiectului „Măsuri integrate pentru o viață mai bună”. Celor 600 de beneficiari ai produselor le-au fost oferite: o găleată cu storcător pentru mop, un mop, lavete, detergent de vase, de rufe, de pardoseli și bureți de vase pentru în-grijirea locuinței.

Produsele pentru igienă personală sunt diferite în funcție de vârsta beneficiarului. Astfel, preșcolarii primesc - săpun, șampon, pastă și periuță de dinți - iar elevii din ciclul gimnazial - săpun, deodorant, șampon, pastă și periuță de dinți. Persoanelor adulte li se oferă șampon, pastă și periuță de dinți, aparate de ras, deodorant și pastă de ras.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, iar obiectivul general îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată studiată, prin sprijinirea integrării socio-economice a 600 de persoane din comunitatea marginalizată rezidentă în zona de intervenție delimitată de străzile Soveja, Ștefăniță Vodă, Zmeurei și Badea Cârțan. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2414 secunde