Problemele de asistență socială, în atenția Federației SANITAS

203
Problemele de asistență socială, în atenția Federației SANITAS - maneasanitas-1490538476.jpg

Articole de la același autor

Federația SANITAS a înființat Comisia pentru asistență socială, o structură prin intermediul căreia organizația își propune să reprezinte cât mai corect interesele și drepturile legate de raporturile de muncă ale celor care lucrează în acest sistem. Printre membrii propuși pentru a face parte din comisie, se află și reprezentantul SANITAS Constanța, Nicolae Manea. 


Federația SANITAS pune astfel la dispoziția membrilor săi un instrument prin intermediul căruia pot să-și exprime mai vizibil punctele de vedere pe diferite teme de interes profesional și sindical. "Totodată, membrii acestei comisii vor avea posibilitatea să participe direct la toate discuțiile, dezbaterile și negocierile pe care conducerea SANITAS le are cu diferite instituții și factori de decizie. Pentru a susține aceste negocieri, cei implicați direct în activitatea comisiei vor colecta punctele de vedere, argumentele, opiniile angajaților din asistența socială referitoare la diferite subiecte de interes și vor sintetiza, împreună cu conducerea SANITAS, propuneri solide, pertinente, ancorate în realitate, pe care apoi federația le va susține în dialogul cu instituțiile publice decidente", au declarat reprezentanții SANITAS. 


Federația SANITAS va lansa, în perioada următoare, o campanie de informare și conștientizare a opiniei publice și a factorilor politici și administrativi de decizie cu privire la importanța și dificultățile siste-mului public de asistență socială din România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4619 secunde