Prințul Harry și Meghan Markle, forțați să returneze cadourile de nuntă. Iată motivul

698
Prințul Harry și Meghan Markle, forțați să returneze cadourile de nuntă. Iată motivul - hepta3258680-1527948240.jpg

Articole recomandate

Nunta lor de pe 19 mai a fost un eveniment urmărit de oamenii de pe întraga planetă, iar prințul Harry și Meghan Markle au o mulțime de fani care le-au trimis cadouri neașteptate.

Dacă invitaților de la nunta regală li s-a cerut ca în schimbul cadourilor să doneze bani pentru câteva dintre organizațiile patronate de familia regală a Marii Britanii, admiratorii de pretutindeni și firmele mari au dorit să îi felicite și ei pe însurățe, trimițând câteva obiecte simbolice sau unele de mare valoare.

Ducele și ducesa de Sussex, plecați acum în luna de miere, trebuie să returneze câteva dintre cadourile de nuntă. Cei doi soți au primit daruri nesolicitate în valoare de 7 milioane de lire sterline din partea unor companii, firme, celebrități și fani, bunuri pe care sunt obligați să le returneze.

Conform publicației Express, cuplul a fost inundat de pachete și tot felul de colete care au fost trimise la casa lor de la Kensington Palace, dar din păcate toate vor fi returnate. Iar motivul este unul simplu. Regalitățile nu au voie să primească cadouri de la companii sau persoane pe care nu le cunosc personal, tocmai pentru a preveni exploatarealor în scopuri comerciale. Conform protocolului: "Cadourile oferite de persoane particulare care trăiesc în Marea Britanie, dar care nu sunt cunoscute personal de către membrii Familiei Regale, ar trebui respinse în cazul în care există preocupări legate de cel care a trimis darul sau motivele donatorului, ori darul însuși". De asemenea, un alt motiv este acela că regina și membrii familiei nu pot accepta daruri din motive de securitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3012 secunde