Prințul Charles și-a încheiat vizita, în România

163
Prințul Charles și-a încheiat vizita, în România - 33-1490972128.jpg

Articole de la același autor

Prințul Charles și-a încheiat vineri după-amiază vizita oficială în România, după ce timp de trei zile a avut întâlniri cu oficiali din țara noastră, cu reprezentanți ai unor instituții de cultură și organizații neguvernamentale.


În prima zi a vizitei oficiale, Alteța Sa Regală a depus o coroană de maci la Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I și a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "prețuire pentru activitatea în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume".


Joi, Prințul de Wales a vizitat Muzeul Satului ''Dimitrie Gusti'', Parcul Natural Delta Văcărești și Fundația FARA România. Tot joi, Prințul Charles a fost primit de premierul Sorin Grindeanu și de Patriarhul Daniel. În cursul serii, Alteța Sa Regală a mers la Palatul Elisabeta și a fost celebrat în cadrul unei recepții la Athenee Palace Hilton.


Vineri, în ultima zi petrecută în România, Prințul Charles a făcut o scurtă plimbare în Centrul Vechi al Capitalei, a admirat Biserica Stavropoleos și a participat la un spectacol la Teatrul Național. La finalul vizitei, înaltul oaspete a mers la Hospice Casa Speranței, care a aniversat 25 de ani de activitate în România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4771 secunde