Principele Nicolae: Simt că am pierdut ceva din sufletul meu cumva. Sunt nepotul bunicului meu, vreau să-l văd

190
Principele Nicolae: Simt că am pierdut ceva din sufletul meu cumva. Sunt nepotul bunicului meu, vreau să-l văd - regelemihaiprincipelenicolae-1510300341.jpg

Articole recomandate

Principele Nicolae spune că este inuman să nu fie lăsat să-și ia rămas bun de la bunicul-rege aflat pe patul de moarte. Nicolae recunoaște că a mers în Elveția cu speranțe infime, însă nu poate accepta că a fost gonit fără nicio explicație de la casa bunicului.

Nepotul Regelui Mihai I a transmis că a venit cu 1% speranță că îl va vedea pe Regele Mihai și că nu a primit o explicație pentru faptul că nu a fost primit în reședința regală.

"Simt că am pierdut ceva din sufletul meu. Am un gol(...) Sunt nepotul bunicului meu și vreau să-l văd. Am plâns foarte mult de când am venit. Sunt nepotul bunicului meu, vreau să-l văd. Nu am putut să cred că poate va fi ultima dată să ajung aici în Elveția la Aubonne să-l văd. Am venit cu 1% speranță să-l văd. Doar 1% a fost suficient să ajung aici să încerc să-l văd. Nu este uman să zici, fără o explicație, "n-ai voie să vezi persoana respectivă". Dacă am greșit, îmi pare rău. Trebuie să știm explicația deciziei din august 2015. Și eu vreau să știu de ce nu pot să-l văd pe bunicul meu.", a spus nepotul regelui Mihai.

În august 2015, Regele Mihai i-a retras lui Nicolae titlul de "Principe al României" și calificativul de "Alteță Regală", fiind exclus din Linia de Succesiune la Coroana României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0011 secunde