Primarul, despre cazul Mihaelei: Pe camera de supraveghere de la Primărie se vede fata pe bancheta mașinii

231
Primarul, despre cazul Mihaelei: Pe camera de supraveghere de la Primărie se vede fata pe bancheta mașinii - imaginiexclusivecumasinafolosita-1569242063.jpg

Articole recomandate

Primarul din comuna Gura Șuții, Constantin Dinu, a declarat, luni, că polițiștii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la Primărie și școală încă din ziua anunțării dispariției fetei de 11 ani și că minora se vede pe una dintre înregistrări pe bancheta mașinii suspectului.

"După ce au fost anunțați cei de la Poliție (despre dispariție - n.r.), eu în câteva minute am venit la Primărie, după aceea au venit cei de la Poliția Găești, apoi toată Poliția. Au început verificarea pe camere de atunci, în acea noapte. S-a lucrat încontinuu, au venit echipe mixte, o echipă rămânea la camere de luat vederi la școală, pentru că nu numai de la Primărie s-au luat imagini. S-a refăcut traseul, până s-a ajuns la concluzia că ar fi mașina asta, sâmbătă. Această mașină aparținea unei firme de transport sau închirieri mașini, de la firma asta au închiriat-o la altă firmă și la altă firmă și la persoana respectivă (...). Pe camera de la Primărie se vede (fata - n.r.) cum era cu îmbrăcămintea, cu pantalonașul roz, cu hanoracul gri, se vede trântită pe bancheta din dreapta mașinii", a spus Constantin Dinu.

IPJ Dâmbovița a anunțat, duminică, într-o conferință de presă, că are un suspect principal, un cetățean străin, în cazul fetiței de 11 ani din comuna Gura Șuții, dispărută vineri și găsită decedată, duminică, pe un câmp din apropierea localității. Principalul suspect în acest caz a folosit o mașină închiriată. Autovehiculul a fost găsit la firma de închiriere și a fost indisponibilizat de Poliție.

Anchetatorii au spus că este deschis un dosar penal in rem, iar cercetările se fac cu privire la infracțiunea de omor, lipsirea de libertate și că nu este exclus nici violul.

Aceștia au adăugat că au urmărit mai multe piste de la momentul dispariției fetei - au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de pe o rază stabilită de interes pentru anchetă și au verificat persoanele și mașinile apărute pe aceste camere.

Duminică, fata a fost găsită pe un câmp la ieșirea din Produlești, corpul acesteia fiind acoperit cu o folie de plastic. Anchetatorii au spus că, la o primă examinare, s-au observat urme de violență pe trupul fetei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4829 secunde