Primarul Capitalei renunță la vinieta Oxigen. Cetățenii au avut ultimul cuvânt

163
Primarul Capitalei renunță la vinieta Oxigen. Cetățenii au avut ultimul cuvânt - dddd-1582621485.jpg

Articole recomandate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat marți că va renunța la vinieta Oxigen, în urma reacțiilor venite de la cetățeni, transmite Agerpres. Ea a menționat, într-o conferință de presă, că în luna martie va supune dezbaterii Consiliului General al Capitalei un proiect de hotărâre care prevede anularea acestei taxe.

Primarul general a adăugat că nu abandonează proiectul ''Oxigen'', care va viza: plantări de arbori, achiziții de mașini nepoluante, piste de biciclete, verificarea șantierelor de construcții. Firea a mai precizat că în cele cinci zile de consultare, pe parcursul cărora i-a invitat pe bucureșteni să se pronunțe în ceea ce privește vinieta Oxigen, postarea sa a avut 2,5 milioane de vizualizări, 60 - 70% din regiunea București-Ilfov. Din cele peste 60.000 de comentarii, 90% s-au pronunțat în defavoarea vinietei.

Potrivit primarului general, au fost transmise și 5.000 de mail-uri, iar la sediul PMP au fost depuse 1.500 de petiții împotriva restricțiilor de trafic și a vinietei. Totodată, au fost depuse 430 de plângeri prealabile din partea unor persoane fizice sau juridice la direcțiile de specialitate ale Primăriei Capitalei, vizând de asemenea anularea vinietei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.115 secunde