Primăria Eforie începe lucrările pentru rețeaua de gaze naturale

312
1
Primăria Eforie începe lucrările pentru rețeaua de gaze naturale - gazepoiana25-1447851124.jpg

Articole de la același autor

Luni, 23 noiembrie, încep lucrările la rețeaua de gaze naturale în stațiunea Eforie Nord. Primăria Eforie va preda amplasamentul pentru proiectul "Înființare distribuție gaze naturale în orașul Eforie - rețea de distribuție și branșamente media presiune pentru alimentarea cu gaze naturale a localităților Eforie Nord și Eforie Sud - județul Constanța".

Lucrările se vor derula pe o perioadă de 36 de luni. În Eforie Nord lucrările vor înainta până la sfârșitul acestui an în zona de faleză, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, iar pentru Eforie Sud prioritatea este traversarea magistralei către zona bulevardul Republicii.

Proiectul este demarat în urma încheierii contractului 10.060 / 2014, între Primăria orașului Eforie și SC Congaz SA Constanța și după ce au fost emise toate aprobările, avizările și punctele de vedere legale de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

Primăria orașului Eforie are, conform contractului, obligația de a efectua toate lucrările de terasament - inclusiv refacerea sistemului rutier, în timp ce operatorul de gaze naturale are obligația de a asigura infrastructura specifică rețelei de distribuție.

Comentează știrea

Cosmin
18 noiembrie 2015
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Social : Video. Plaja din Eforie, plină de lebede!
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Social : Festivalul Pescarilor, la Eforie
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Zile de distracție la "Euforia Eforiei"
Pagina a fost generata in 0.2958 secunde