Primăria Cumpăna, premiată pentru proiectul cantinei sociale

127
Primăria Cumpăna, premiată pentru proiectul cantinei sociale - cumpanaprimariesediu5-1418752510.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Cumpăna au fost recompensate cu locul al doilea pentru proiectul "Îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor sociale la cantina socială de la Parohia Cumpăna 2, comuna Cumpăna, județul Constanța", acordat la secțiunea "Prâslea cel voinic în Țara Finanțărilor", din cadrul Galei Fondurilor Structurale. Evenimentul a avut loc la București, luni, 15 decembrie, și a încheiat seria de șapte conferințe regionale organizate în anul 2014, sub moto-ul "Repornim împreună motorul dezvoltării regionale prin fonduri structurale". 
Scopul acestei serii de conferințe regionale a fost de a promova bunele practici în utilizarea finanțărilor europene către beneficiari, autorități, mass media și publicul larg, pentru a valorifica într-o măsură cât mai mare experiența acumulată în perioada 2007 – 2013. În cadrul Galei, au fost acordate premii beneficiarilor care au realizat proiecte de succes în România, finanțate din fonduri structurale, proiecte ce au adus schimbări reale în viața oamenilor și comunităților locale.
Gala Fondurilor Structurale este un eveniment organizat de Reprezentanta Comisiei Europene și Structural Consulting Group.
Evenimentul a beneficiat de prezența vicepreședintelui Comisiei Europene, Jyrki Katainen, șef al Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Filote, comisar european Politica Regională, Corina Crețu și Partener Structural Consulting Group, Dan Bârna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0165 secunde