Primăria Constanța. Unde intervin utilajele și lucrătorii pentru deszăpezire

124
Primăria Constanța. Unde intervin utilajele și lucrătorii pentru deszăpezire - constantaiarnazapadautilaje1115-1453800991.jpg

Articole de la același autor

Întrucât azi-dimineață, în jurul orei 3, a început să ningă, inițial liniștit, apoi abundent, cele nouă sărărițe au demarat acțiunea de împrăștiere a materialului antiderapant în tot municipiul.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, în jurul orei 4, cele 20 de autospeciale cu lamă au ieșit din dispozitiv pe principalele bulevarde pentru îndepărtarea zăpezii. Acestea au acționat pe principalele bulevarde, pe străzile adiacente unităților de învățământ școlar, la Autobaza principală RATC , în zona podurilor și sensurile giratorii. De asemenea, autospecialele cu lamă sunt pregătite, iar în cazul în care stratul de zăpadă va depăși 15 cm vor acționa imediat.

"În prezent, 80 de lucrători acționează în oraș pentru degajarea trecerilor de pietoni, stațiilor RATC, Spitalului Județean și la intrările din oraș. La Centrul de primire pentru persoanele fără adăpost, situat pe strada Soveja, se află cinci oameni ai străzii", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana.

Poliția Locală informează că agenții economici au obligația în conformitate cu HCLM nr.184, art. 3, punctul 14, să asigure îndepărtarea zăpezii, a gheții și a țurțurilor de streașină în zona imobilelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0669 secunde