€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța menține taxa de promovare a stațiunii Mamaia

Ştire online publicată Joi, 26 Noiembrie 2015. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Și în anul 2016, agenții economici din stațiunea Mamaia vor plăti taxa de promovare a stațiunii Mamaia. Zilele acestea au avut consultări privind menținerea acestei taxe între reprezentanții Primăriei Constanța și reprezentanți ai operatorilor economici din stațiune. 


Potrivit președintelui Asociației Litoral - Delta Dunării, taxa se menține în acee-ași formulă. Astfel, 80 la sută din încasări sunt virate către Asociația Litoral - Delta Dunării. „Taxa de promovare a stațiunii Mamaia - Sat Vacanță a generat un buget care a permis asociației să deruleze campanii, evenimente și materiale de promovare de care Mamaia nu dispunea. Numai în acest an, Asociația Litoral - Delta Dunării și aeroportul Constanța au reușit să atragă două noi companii aeriene și trei rute noi către litoral. 


Avem o strategie locală de promovare și continuăm să ne dezvoltăm. Susține propriile conferințe de promovare în țările pe care ne focusăm și realizăm ma-teriale și evenimente de promovare de talie națională și internațională. Facem astfel management de destinație”, a spus Corina Martin.


Modelul taxei de promovare a fost preluat și de autoritățile locale din Oradea, care vor astfel să ajute turismul din zonă. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7159 secunde