Primăria Constanța. Continuă igienizarea taluzului continuă în dreptul plajei Modern

190
Primăria Constanța. Continuă igienizarea taluzului continuă în dreptul plajei Modern - primariaconstantataluz-1595933393.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de igienizare a taluzului dinspre plajele din Constanța. Echipele societăților contractate de Serviciul Gestionare Spații Verzi lucrează intens la toaletarea arborilor, aerisirea coroanelor și curățarea vegetației în exces de pe taluz. În plus, arbuștii care crescuseră necontrolat sunt modelați, iar lăstarii tăiați.


Totodată, se cosește iarba, iar angajații societății de salubrizare, împreună cu beneficiarii venitului minim garantat și cei care prestează muncă în folosul comunității, igienizează întreaga zonă. Lucrările continuă pentru curățarea întregului taluz.


"Pentru a menține zona cât mai curată și pentru a avea o priveliște cât mai frumoasă, având în vedere că atât promenadele, cât și plajele sunt dotate cu coșuri de gunoi sau recipiente de depozitare a deșeurilor, rugăm constănțenii să nu mai arunce gunoiul la întâmplare!", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.826 secunde