Primăria Constanţa / Ce conţin pachetele cu rechizitele pentru elevii de clasa O

172
Primăria Constanţa / Ce conţin pachetele cu rechizitele pentru elevii de clasa O - primariaconstantarechizite-1599818458.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanţa a început distribuirea rechizitelor și ghiozdanelor pentru preșcolarii și elevii de școală primară și gimnaziu din municipiul Constanța. 


Fetele și băieții din clasele 0-IV vor descoperi în cutiile pregătite special pentru ei toate rechizitele de care au nevoie. Ghiozdanele conțin penare cu pixuri, stilouri și creioane, etichete autoadezive, blocuri de desen, caiete dictando și matematică, mapă pentru îndosariere, caiete de lucru și activități, dar și cărți, toate diferențiate în funcție de gen și vârstă.
Mai exact, în cutia frumos colorată elevii de clasa 0 vor găsi un rucsac cu bretele ajustabile și imprimat cu personajele din desene animate „Frozen 2“ (fete) și „Cars“ (băieți). De asemenea, vor primi un penar cu 32 de piese (12 creioare colorate, 1 creion HB, 1 pix cu mină albastră, 1 pix cu mină verde, 12 carioci, 1 ascuțitoare, 1 radieră, 1 riglă de plastic, 1 orar, 1 tabel cu tabla înmulțirii), bloc de desen format A4, set de acuarele de 12 culori și pensulă, 2 caiete A5 tip dictando, 2 caiete tip A5 matematică, 1 stilou, 2 cartușe de cerneală albastră, 30 de etichete autoadezive și o mapă de plastic pentru îndosarierea fișelor de lucru. 


Pachetul de cărți este format din 6 cărți, organizate, de asemenea, pe nivel de studiu și gen. Atât pentru fete, cât și pentru băieți au fost pregătite: caiet de lucru – „Matematică. 6 ani“, caiet de lucru „Modele de scriere. 6 ani“, caiet de lucru „Dezvoltarea vorbirii. 6 ani“, caiet de lucru „Ne jucăm și învățăm. Literele“ și caier de lucru „Ne jucăm și învățăm. Numerele“. Fetele vor primi și cartea de povești „Disney. Mica sirenă“, iar băieții „Avioane: echipa de intervenții“.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6822 secunde