Primăria Constanța a cerut în instanță anularea autorizației pentru construcția unui bloc lipt de alte blocuri, în cartierul Tomis Plus

853

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale au anunțat, în urmă cu puțin timp, că a fost solicitată în instanță anularea autorizației de construcție pentru un bloc din cartierul Tomis Plus, care ar urma să fie ridicat foarte aproape de alte imobile,sufocând practic zona.
este vorba despre construcția de pe strada Bratislava, care a fost demarată la finele anului trecut. La deschiderea șantierului, au fost expuse și afectate rețelele de utilități ale blocurilor învecinate.
În urma reclamațiilor făcute de proprietarii apartamentelor din blocurile învecinate, au fost sesizate autoritățile și au fost demarate mai multe verificări.
Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, asupra autorizației de construcție, aprobată de fostul primar, Decebal Făgădău, au planat suspiciuni de nelegalitate. În urma unui control intern, la începutul acestei săptămâni, a fost inițiată anularea acestei autorizații în justiție, înainte să expire termenul de un an în care putea fi atacată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4303 secunde