Prichindeii de la Grădinița "Azur" au ajutat la realizarea Târgului de toamnă

310

Articole de la același autor

Toată săptămâna a fost forfotă mare la Grădinița cu Program Prelungit "Azur" din Constanța.

Prichindeii au ajutat, cu mic, cu mare, fiecare cum a putut, la realizarea unui minunat Târg de toamnă, cu vânzare de produse, chiar în incinta instituției de învățământ. Evenimentul s-a desfășurat ieri, 22 noiembrie, și la el nu au participat doar simpaticii și talentații preșcolari, ci și părinții lor, coordonați de către cadrele didactice și directorul instituției, Ecaterina Radu.

Potrivit reprezentanților grădiniței, Târgul de toamnă, care a devenit deja tradiție în grădiniță, a fost planificat în această zi, deoarece s-a dorit ca acesta să fie legat de un alt eveniment important, care se derulează în cadrul campaniei de strângere și donare de fructe, legume și alimente neperisabile "Săptămâna fructelor și legumelor donate", din cadrul Programului SNAC.

În activitate, au fost implicați 160 de copii și părinții acestora, care și-au manifestat interesul în organizarea și desfășurarea celor două evenimente. Același lucru s-a întâmplat în toate grădinițele din oraș, unde părinții au adus pachețele cu tot soiul de fructe și legume, alimente, toate pentru alții copii neajutorați, bătrâni etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4024 secunde