Presiuni scăzute la robinete, în mai multe zone ale Constanței

225
Presiuni scăzute la robinete, în mai multe zone ale Constanței - rajarobinet-1537806861.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 131, din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de miercuri, 26 septembrie, spre joi, 27 septembrie, în intervalul orar 24.00 - 7.00.

Pe timpul desfășurării lucrărilor alimentarea cu apă se va face printr-o conductă de rezervă însă, având în vedere diametrul mai mic al acesteia, abonații din zonele bd. I.C. Brătianu, str. Justiției, cartierul Palas, cartierul Medeea, cartierul CET, zona Viile Noi și Km 4 - 5 vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute. De asemenea, consumatorii de la nivelul blocurilor - etajele superioare vor fi afectați de lipsa totală a apei în această perioadă.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Social : Centrul Constanței, fără apă rece
Pagina a fost generata in 0.709 secunde