€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Presiuni scăzute la apă în zona peninsulară a Constanței

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
În urma unei avarii survenite astăzi de dimineață la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la sensul giratoriu de pe strada Traian, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să furnizeze apă potabilă cu presiuni scăzute, la această oră.


“Întrucât debitul prin această conducta este foarte mare, echipele de intervenție sunt obligate să reducă presiunea apei, astfel încât să efectueze lucrarea în siguranță. În intervalul orar menționat, consumatorii din zona peninsulară vor beneficia de apă cu presiuni scăzute. Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectati, pe care ii asigurăm că echipele RAJA Constanța fac tot posibilul pentru remedierea avariei și pentru reluarea furnizării de apă în parametrii optimi”, precizează reprezentanții RAJA.
Potrivit acestora, furnizarea apei va fi reluată la debitul normal în jurul orei 14.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8446 secunde