Președintele Iohannis, scos din emisia LIVE a unui post de radio românesc după o pauză de vorbire prea lungă

698
Președintele Iohannis, scos din emisia LIVE a unui post de radio românesc după o pauză de vorbire prea lungă - 7034721wy9cbiaeoewbtl7jcpodworrg-1516361482.jpg

Articole recomandate

Discursul președintelui Klaus Iohannis de numire în funcția de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă a fost difuzat, live, inclusiv la postul de radio Europa FM, dar ascultărorii postului nu au mai prins finalul acestui discurs, pentru că pauzele lungi în vorbirea președintelui au declanșat sistemul de siguranță al postului. S-a întrerupt, practic, emisia live și a intrat automat, din regie, un frumos cântec de dragoste: "Sam Brown Stop!".


Conferința de presă a președintelui României, difuzată live la postul de radio Europa FM, în timpul emisiunii "Drum cu prioritate" realizată de jurnaliștii Teodor Tiță, Filip Standavid și Radu Constantinescu, s-a putut auzi doar 4 minute și 20 de secunde, și când se afla aproape de finalul discursului, cel mai important moment, a spus "Până acum, prea puțin s-a realizat. Acum PSD trebuie să dovedească că ce a promis face", după care a urmat o pauză mai lungă, probabil una de efect pregătită de Klaus Iohannis, scrie Gândul.

Doar că n-a fost să fie iar sistemul de siguranță al postului de radio Europa FM a apreciat că s-a terminat live-ul, l-a scos pe președinte din live, și a pornit melodia "Stop!", interpretată de Sam Brown.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4355 secunde