Preșcolarii de la Grădinița "Amicii", mari sportivi

Duminică, 20 Mai 2018
311
Preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit "Amicii" din Constanța au avut parte de activitate sportivă intensă, săptămâna trecută, și au învățat că mișcarea îi ajută să fie sănătoși.

Unitatea de învățământ a derulat, în perioada 14 - 18 mai, festivalul concurs "Sănătatea crește odată cu mine!", concurs cuprins în calendarul activităților educative regionale.

Astfel, în prima zi, sub îndemnul "Dis de dimineață, gimnastica mă răsfață", micuții au făcut gimnastică de înviorare, în curtea grădiniței.

Marți, au jucat minifotbal, pe terenul de sport al Școlii "Dimitrie Cantemir", și șah, la grădiniță. Miercuri, preșcolarii au participat la secțiunea de viteză, "Pe locuri, fiți gata, câștigă!", iar joi au participat la activitatea "Învățăm, exersăm, prevenim!", în care au făcut pe doctorii și pacienții.

Manifestările s-au încheiat vineri, cu Ziua grădiniței, odată cu împlinirea a 42 de ani de la înființare. Micuții au pregătit cu acest prilej un scurt program artistic, iar cei mai merituoși sportivi au fost premiați în cadrul festivalului "Sănătatea crește odată cu mine!". 

Pagina a fost generata in 0.2696 secunde