Un an alături de constănțeni

Premii, surprize și concerte, în acest week-end, la Maritimo!

538
Premii, surprize și concerte, în acest week-end, la Maritimo! - conferintamaritimo12-1351181170.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, Maritimo Shopping Center împlinește un an de când și-a deschis porțile pentru constănțeni. În anul care a trecut, centrul comercial a avut peste cinci milioane de vizitatori și a găzduit, aproape în fiecare sfârșit de săptămână, câte un eveniment.


Mall-ul a oferit, în ultimul an, numeroase șanse pentru bunici, pitici și părinți, premii și surprize. 
"Maritimo depășește cu mult definiția unui centru comercial, fiind un actor extrem de dinamic pe scena socială din Constanța. Vă așteptăm în continuare alături de noi", a declarat Marius Rădulescu, directorul Maritimo Shopping Center. 
Așadar, după un an minunat, Maritimo vine, de ziua sa, cu o nouă promisiune: un week-end întreg, plin de evenimente. 
Astăzi, la Maritimo este ziua copiilor: ateliere de creație, face-painting, jocuri interactive, povești și ultimele noutăți în materie de… joacă. 
Sâmbătă, după o zi întreagă plină de surprize, de la orele 19, are loc un superconcert, invitata de onoare fiind Andreea Bălan. 
Duminică este imposibil să lipsiți de la Maritimo, pentru că ultima zi din week-end aduce… magie. Maestrul Emiliano, unul dintre cei mai talentați magicieni din România, va oferi publicului numere excepționale, pline de suspans. Alături de magician, Horia Brenciu, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, va face un show de zile mari. În deschiderea concertului lui Horia Brenciu, în jurul orelor 18, vizitatorii centrului comercial vor fi invitați, în cadrul unui moment festiv, să aprindă 1.000 de lampioane și să participe la tragerea la sorți, unde va fi oferit și marele premiu, un Fiat 500. 
De asemenea, pentru că Maritimo este un actor important pe scena socială, centrul comercial vă invită să marcați un alt eveniment important, și anume Ziua Armatei. Astfel, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12-18, Armata României va pregăti, împreună cu Maritimo, activități interactive, expoziții de tehnică militară și armament (mașini blindate și neblindate, autospeciale de comunicații, chimice), exerciții de mânuire a armamentului, spectacole de muzică militară, picturi pe față și posibilitatea de a rămâne cu o amintire plăcută, îmbrăcați în echipamente militare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Un nou cinematograf în Constanța
Pagina a fost generata in 0.3859 secunde