Premii importante pentru copiii din centrele de plasament

322
Premii importante pentru copiii din centrele de plasament - premii-1559500152.jpg

Articole de la același autor

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, toți micuții au petrecut, începând de la cei mici, până la cei mai mari. Această zi are o importanță aparte și pentru că fetele pasionate de dans de la Centrul de Plasament "Micul Rotterdam" au obținut patru premii I, în cadrul Regal Dance Cup, un festival- concurs național de dans, care s-a desfășurat la Constanța, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski". 


"De ziua lor, acești copii au obținut doar premii de excelență, o activitate realizată în cadrul programului «Copii cu Viitor». Mulțumim organizatorilor competiției, care au înscris copiii fără costuri de participare, sprijinind astfel demersul programului amintit, care este dedicat copiilor vulnerabili. Fetele au concurat cu alți copii pasionați de dans, de la diverse școli de dans din țară și au fost apreciate pentru ceea ce au arătat pe scenă", au declarat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. 


La final, copiii au reușit să obțină următoarele premii: locul I pentru grupa de vârstă 7-9 ani, secțiunea MTV; locul I pentru trio, secțiunea MTV; locul I pentru solo balet (Georgiana); locul I pentru solo contemporan (Șeila, pentru care această participare a fost debut la dans solo).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7717 secunde