Premierul Florin Cîţu, la Constanţa: Sunt bucuros că industria Horeca a lansat campania "Locaţii sigure, noi ne-am vaccinat"

408

Articole recomandate

Premierul Florin Cîţu saluta initiaţiva industriei Horeca ca a început campania de vaccinare. Premierul i-a asigurat de toată susţinerea sa. Acesta a declarat că este bucuros pentru că indistria Horeca a lansat campania "Locaţii sigure, noi ne-am vaccinat". A promis că va veni mai des pe litoral pentru a sprijini turismul românesc, iar de la 1 iunie putem vorbi despre eliminarea măştii pe plajă. 


Premierul speră că festivalul NEVERSEA să aibă loc în luna august. În funcţie de evoluţia pandemiei şi a ratei de vaccinare, comitetul ministerial va decide dacă se vă prelungi programul operatorilor economici.


"Recunoaștem certificatul de vaccinare din Ungaria și Ungaria îl recunoaște pe al nostru", a declarat Florin Cîţu în cadrul conferinţei de presă. "Vrem să revenim la o viaţă normală. Nu avem de gând să îi remunerăm pe românii care se vaccinează, aşa cum se întâmplă în Serbia. Nu vom aloca bani de la buget pentru aşa ceva", a ami adăugat Premierul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6806 secunde