Premierul Dăncilă: Salariile se plătesc înainte de Paște, pensiile nu. "Este foarte greu să tipărim fluturașii de pensie"

3705
2
Premierul Dăncilă: Salariile se plătesc înainte de Paște, pensiile nu.

Articole recomandate

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți, că salariile bugetarilor vor fi virate săptămâna aceasta, dar pensiile nu, deoarece va fi o perioadă foarte mare până când se va încasa următoarea pensie, scrie News.ro.


"Salariile vor intra săptămâna aceasta, înainte de Paște, pensiile nu și am să explic de ce. Pensiile se dau între 14 și 27 ale lunii. Dacă le dăm acum va fi o perioadă foarte mare până când pensionarii vor lua următoarea pensie. În plus, de abia am terminat cu pensiile pe luna trecută și este foarte greu să tipărim fluturașii de pensie", a anunțat premierul Viorica Dăncilă.


Salariile celor peste un milion de bugetari ar putea fi plătite mai devreme, înaintea vacanței de Paște, această măsură fiind analizată în cadrul Cabinetului Dăncilă, a declarat săptămâna trecută ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.


Ministrul a precizat că, dacă va fi luată, măsura va fi anunțată în cadrul ședinței de Guvern de joi.


"Noi analizăm această propunere la nivelul Guvernului. Dacă va fi cazul să fie luată o astfel de decizie, se va anunța în ședința de Guvern de joi", a declarat Teodorovici, la Antena 3.


Ministrul a subliniat, însă, că măsura va fi luată doar în condițiile în care statul îi va trata în mod egal atât pe angajați, cât și pe pensionari.


Vacanța de Paște va fi în perioada 6-9 aprilie.


Comentează știrea

JALE
3 aprilie 2018
JALE

pensionarii care nu au un salariat si au o pensie mica de 400-- sau e bolnav ce vor manca? MADAM DANCILA NU AI UN BATRAN LANGA TINE?

Rada
3 aprilie 2018
Culegeti ce semanati !

Sub conducerea PSD, asta va fi viitorul sistemului pensiilor de stat, cand ai deficit in sistem si apoi te imprumuti sa platesti pensiile, denota o grava incompetenta, pensionarii devenid o povara pentru guvernul PSD, mai putin cei din SRI si cei cu pensii speciale.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3426 secunde