Premieră națională în City Park: roboți care dansează, vorbesc și fac cafea

284
  • Roboshow Innovatic Expo, cea mai spectaculoasă expoziție de roboți și tehnologii inovative
Constanța, 9 iulie – Considerat doar scenariu de Hollywood acum câțiva ani, universul roboților inteligenți a devenit realitate și a ajuns la City Park Mall Constanța. Selectați din întreaga lume și prezentați în premieră națională, peste 30 de roboți simpatici și amuzanți îi vor lăsa cu gura căscată pe vizitatorii Roboshow Innovatic Expo.

Tehnologiile moderne se îmbină perfect cu spectacolul, astfel că mașinăriile nu doar că dansează, dar pot sta de vorbă cu vizitatorii și chiar le pot face o cafea. Iar cei mai prietenoși dintre ei se vor dovedi buni prieteni ai copiilor, care îi vor putea atinge și vor descoperi că și un robot poate avea emoții.

În același timp, Roboshow este o experiență interactivă, astfel că vizitatorii vor putea pătrunde în lumea fascinantă a realității virtuale și vor explora universul jocurilor imersive și al realității augmentate. Creativitatea copiilor va fi și ea stimulată, micuții având posibilitatea de a-și creiona imaginea propriului robot, folosindu-se doar de propria imaginație.

Expoziția de roboți inteligenți va fi deschisă până pe 8 septembrie, iar biletele pot fi procurate la intrarea în expoziție sau online, pe entertix.ro.

Preț bilete luni-vineri:

  • Preț adulți: 35 lei
  • Preț copii: 30 lei
  • Copii până la 5 ani: gratuit
Preț bilete weekend:

  • Preț adulți: 40 lei
  • Preț copii: 35 lei
  • Copii până la 5 ani: gratuit
 

Mai multe informații despre Roboshow Innovatic Expo pot fi aflate de pe site-ul City Park Mall, precum și de pe pagina de Facebook.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.457 secunde