Premieră la Constanţa. Începe recensământul câinilor fără stăpân

255

Articole de la același autor

Animal Society efectuează, în premieră, primul recensământ al câinilor fără adăpost de pe raza municipiului Constanţa


Parte din proiectul “Efort comun pentru un viitor mai bun”, recensământul ce urmează să se desfășoare pe 9 și 10 martie si își propune numărarea câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Constanța, pentru ca Animal Society, autoritățile locale și societatea civilă să aibă o imagine reală a problemei.


„Cu ajutorul unei aplicații mobile, câinii sunt fotografiați, identificați și înregistrați într-o bază de date. Informațiile ce vor fi obținute astfel vor contribui la stabilirea și organizarea planului de acțiune pe care noi, Animal Society, împreună cu autoritățile şi locuitorii orașului urmează să îl stabilim și să îl implementăm. Mulțumim echipei de voluntari care se alătură echipei noastre pentru a facilita derularea acestui recensământ! Totodată, amintim constănțenilor că în orașul lor este în derulare proiectul Efort comun pentru un viitor mai bun. Acesta se va desfășura în trei etape, pe parcursul anului 2021. Prima etapă, campania de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună pe care o derulăm la sediul Biobaza, se va încheia pe 12 martie” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society.


Proiectul Efort comun pentru un viitor mai bun presupune desfășurarea unor campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună, recensământul acestora, efectuat în premieră de Animal Society, precum și derularea mai multor programe de informare adresate locuitorilor orașului. Proiectul, sprijinit de Primăria Municipiului Constanța, are ca obiectiv implicarea societății civile în stabilirea şi implementarea unui plan de măsuri uman, eficient, durabil. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.564 secunde