Premieră în Constanța: "Cina pe întuneric"

250

Articole de la același autor

Mai mulți membri ai Asociației Nevăzătorilor din România (ANR), împreună cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, cu ajutorul voluntarilor de la LIONS Club Constanța și sprijinul colectivului Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de mare", organizează, astăzi, spectacolul "Arta - lumina din sufletul nostru". Acțiunea se desfășoară sub egida proiectului ArheoTACT. 


Spectacolul va fi susținut sub coordonarea îndrumătorului Teodora Sârbu, de către membri ai ANR, persoane cu dizabilități de vedere în diferite grade, și va avea loc între orele 18.00 și 20.00, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de mare". Intrarea este gratuită. 


În prima parte a manifestării, spectatorii vor putea urmări comedia "Cheful suprem", de Tudor Mușatescu, în partea finală fiind prezentate momente de recitare, dans și interpretare vocală și instrumentală. 


Evenimentul este precedat de evenimentul caritabil "Cină pe întuneric", o premieră în orașul Constanța, care a avut loc ieri. 


Practic, participanții au luat cina fără a avea în jur nicio sursă de lumină, pentru a vedea exact cum este o zi din viața unui nevăzător. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : CONDAMNAȚI LA ÎNTUNERIC!
Pagina a fost generata in 1.6044 secunde