Pregătiri pentru sezonul de ploi. Au început verificările la construcțiile hidrotehnice

105
Pregătiri pentru sezonul de ploi. Au început verificările la construcțiile hidrotehnice - pregatiripentrusezonuldeploi-1604518207.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral desfășoară, până la sfârșitul acestei luni acțiuni de verificare la construcțiile hidrotehnice din județul Constanța.În timpul acestei acțiuni se verifică starea tehnică și funcțională a construcțiilor hidrotehnice din județul Constanța cu rol de apărare împotriva inundaților.

La acțiune participă reprezentanții instituților cu atribuți în gestionarea situațiilor de urgență generate de inundații, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcțiile hidrotehnice, unde s-au înregistrat fenomene hidrometeorologice periculoase în cursul anului 2020. De asemenea, la control sunt prezenţi şi specialiști de la Agenția Națională de Imbunătățiri Funciare - filiala județeană, Garda Forestieră, Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență, Grupurile de Suport Tehnic pentru Gestionarea Situaților de Urgență Generate de Inundații, Inspectoratul pentru Situații de Urgență - Centrele Operaționale, Comitetele Locale pentru Situații de Urgență în județe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6715 secunde