Pregătiri pentru campania „Curățăm Constanța Noastră”

Ştire online publicată Miercuri, 27 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Primăria Municipiului Constanța va da startul celei de-a opta ediții a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”, venind cu obiectivul de a educa cetățenii cu privire la efectele negative ale poluării asupra mediului și asupra sănătății oamenilor. 


La sfârșitul lunii aprilie, toate cartierele din oraș vor fi înfrumusețate, ecologizate și igienizate cu ajutorul celor care au înțeles cât de important este ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din fața blocurilor sau a caselor în care locuiesc. 


„Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care au înțeles că doar prin aportul fiecăruia dintre noi ne vom putea mândri cu un oraș mai curat și mai frumos și celor care și-au manifestat intenția de a participa la curățenia de primăvară”, este mesajul transmis de reprezentanții administrației locale. 


Toate acțiunile, datele și zonele de intervenție, precum și voluntarii deja implicați sunt prezentate pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro. Astfel, oricine consideră că își poate aduce contribuția în acțiunile de igienizare se poate înscrie, iar voluntarii alăturați campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității. 
Madlena CĂLUGĂREANU


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8531 secunde