Pregătiri pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

180
Pregătiri pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți - pregatiripentrubursa-1569513480.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța a început să se pregătească pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, care va avea loc în data de 18 octombrie.

Ca și în anii trecuți, evenimentul se va desfășura la Campusul Universității "Ovidius", începând cu ora 9.30, și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile, precum și interacțiunea directă cu agenții economici.

"Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă în conformitate cu pregătirea lor profesională sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare, pe termen mediu și lung. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia", a precizat purtătorul de cuvânt al instituției, Adelina Vlad.

Agenții economici care doresc să participe la această acțiune și să încadreze în muncă persoane din rândul șomerilor sunt așteptați să depună "Situația privind locurile de muncă vacante" la sediul AJOFM, din strada Lacului, nr. 14, Compartimentul Mediere sau pe adresa de email [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7501 secunde