POVESTEA TRAGICĂ A UNEI MĂMICI. Un diagnostic greșit i-a curmat viața

3267
POVESTEA TRAGICĂ A UNEI MĂMICI. Un diagnostic greșit i-a curmat viața - femeiecudureredesan-1495968195.jpg

Articole recomandate

O mămică în vârstă de 27 de ani a murit după ce medicul i-a diagnosticat greșit cancerul de sân de care suferea cu schimbări hormonale normale după sarcină. 


Familia ei a decis să facă publică povestea ei pentru a trage un semnal de alarmă pentru toate femeile, indiferent de vârstă, să fie vigilente în ceea ce privește sănătatea sânilor. 


Anul trecut, Heather Zacek era cea mai fericită femeie din lume pentru că era căsătorită cu omul pe care îl iubea și tocmai adusese pe lume primul lor copil, pe micuța Kilana. 


Tina Black, mama lui Heather a povestit că ea și soțul ei s-au cunoscut când aveau 10 ani și că prietenia lor s-a transformat în dragoste de-a lungul anilor. 


După ce s-a născut fiica lor Kilana, Heather s-a dedicat complet vieții de familie. 


La mai puțin de un an după ce a născut, Heather a simțit o umflătură în sân și atunci, tânăra mămică a mers la medic pentru investigații. După un simplu control, medicul i-a spus că nu este nimic îngrijorător și că cel mai probabil este un canal înfundat iar ca tratament i-a dat să ia un antiinflamtor. 


În câteva luni, Heather deja se simțea din ce în ce mai rău, deși urmase sfatul medicului și lua antiinflamatoare, așa că s-a dus din nou la medic, însă și de această dată, medicul a tratat-o superficial și i-a spus că este tânără și sănătoasă, deși Heather i-a spus medicului că există un istoric de cancer de sân în familia sa. 


În ciuda faptului că medicul i-a spus că totul este în regulă, Heather simțea că totuși ceva se întâmplă. 


După alte câteva luni, Heather a început să aibă probleme hepatice din cauza cantităților mari de antiinflamatoare pe care le lua și a revenit la medic. Abia atunci i s-au făcut analize amănunțite și s-a descoperit că avea cancer de sân în stadiul IV, care deja se răspândise la ficat. Câteva zile mai târziu, Heather a încetat din viață. 


Dr. Sarah P. Cate, de la Institutul de Cercetare a Cancerului din Israel a declarat că apar cazuri de cancer de sân la femei din ce în ce mai tinere. 


Aceasta a spus că medicii nu ar trebui să ignore niciodată simptomele la nivelul sânilor și că este foarte important să facă testele necesare pentru depistarea cancerului de sân indiferent de vârstă, deoarece cancerul de sân asociat sarcinii este una din cele mai agresive forme. 


Medicul sfătuiește femeile să urmărească anumite semne precum asimetria sânilor, formațiunile din sâni sau schimbările la nivelul sânilor. 




sursa: buzzfeed.com 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5158 secunde