Povestea din spatele succesului PEFOC.ro

200
Povestea din spatele succesului PEFOC.ro - focarsemineu-1515752454.jpg
În această perioadă, mai mult decât în altele, vorbim despre planuri noi nouțe pentru Anul Nou, despre schimbări, despre angajamente, noi achiziții, despre "mai bine" și despre cum să ajungem acolo. Pentru ca planul tău pentru anul 2018 să fie cu adevărat eficient, este esențial să îți notezi fiecare pas pe care îl ai de urmat pentru fiecare țel de atins. Apoi, în măsura în care este posibil, alocă un interval anume de timp pentru realizarea fiecărui pas.


Roma nu a fost construită într-o zi și nici schimbările pe care ți le-ai propus nu se vor petrece peste noapte. Ce poți însă să treci pe lista de dorințe pentru noul an, și care ți se va îndeplini mai repede de cât ai crede, este dorința sau nevoie de a avea un semineu. Și dacă ți-am dat idei la capitolul noi achiziții, te ajutăm și cu sfaturi despre echipa pe care să o angajezi să îți construiască un șemineu de calitate.


Alegerea unui șemineu va deveni un succes doar dacă cei care participă la realizarea lui sunt profesioniști, care știu că e nevoie de răbdare, meticulozitate, pricepere, deschidere și profesionalism. Cu aceste abilități și competențe nu vor da greș niciodată, iar tu te vei putea bucura o viață de un focar șemineu de calitate superioară.


PEFOC.ro – cel mai mare magazin online de șeminee din România


Afacerea cu șeminee de calitate este condusă de un un colectiv care a crezut într-un proiect cu potențial în România. PEFOC este reprezentat de oameni cu vastă experiență în domeniu, ce dețin atestatele și calificările necesare. Echipa este permanent disponibilă și răspunde prompt fiecărei solicitări. Indiferent de statut, partener, furnizor, client existent sau potențial, nu ezita să îi contactezi.


Onestitatea, respectul și calitatea șemineelor pe care echipa Pefoc le oferă clienților sunt repere profesionale principale pentru PEFOC. Una dintre cele mai importante resurse care a contribuit semnificativ la toate realizarile afacerii PEFOC.ro de pănă acum este echipa de profesioniști dedicați activității lor zilnice și pasionați de tot ceea ce fac. "Fiecare reușită a angajatilor noștri este un pas înainte pentru succesul afacerii și pentru clienții nostri, investim constant în programe de formare și dezvoltare profesională", spun reprezentanții Pefoc.ro.


Din pasiune pentru șeminee și din dorința de a lucra cât mai profesionist și de calitate, echipa Pefoc s-a dezvoltat constant și este și astăzi într-o continuă creștere. Lucrează de 18 ani cu foarte multă pasiune, ingredientul esențial pentru o afacere de succes. Și pentru că totul este într-o continuă schimbare și modernizare, iar clienții vin cu idei din ce în ce mai pretențioase, Pefoc.ro a reușit de fiecare dată să se plieze pe nevoile și dorințele lor și a fost mereu la curent cu evoluția pieții. Adaptabilitatea profesioniștilor de la Pefoc a fost valoarea care a dus firma în topul pieței de specialitate.
Dacă alegi să lucrezi cu echipa Pefoc.ro ai și o grijă în minus, și anume transportul, care este gratuit în orice oraș din România. Nu va trebui să te îngrijorezi că primești produsul greșit, deteriorat, focarul cu geam spart sau alte neplăceri. Echipa Pefoc își asumă responsabilitatea de a livra în maxim 48 de ore, produsele în stare perfectă de funcționare și cu o garanție între 5 și 10 ani.


Pefoc vă stă oricând la dispoziție cu informații, studii și dovezi, dar mai ales consultanța necesară comparației pe mai multe soluții de încălzire, dar și garantie și montaj! Gama de produse pe care o puteți vedea atât pe site, dar și în showroom-ul lor cuprinde de la șeminee pe lemne, șeminee moderne, focar semineu, termoșeminee, șeminee pe gaz sau electrice, bioșeminee sau sobe tip șemineu. Tot de la pefoc.ro puteți cumpăra diverse accesorii sau cos de fum inox profesional.


PEFOC.ro te ajută să îți îndeplinești din dorințele pe care le ai în 2018, așa că nu mai ezita și pune PEFOC.ro chiar acum! De restul se ocupă ei!










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1761 secunde