Postul ANTENA 3, urmărit PENAL pentru complicitate la ȘANTAJ

124
1
Postul ANTENA 3, urmărit PENAL pentru complicitate la ȘANTAJ - logoantena3-1374759890.jpg

Articole recomandate

Societatea Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la șantaj, directorului firmei, Mihai Gâdea, fiindu-i aduse la cunoștință învinuirile, în calitate de reprezentant al societății, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.


Societatea comercială Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la șantaj, în dosarul în care sunt cercetați Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group și SC Intact Publishing SRL, a anunțat, joi, Direcția Națională Anticorupție (DNA).


Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, a declarat, după audierile de la DNA, că a fost audiat în calitate de martor, în dosarul în care Sorin Alexandrescu e acuzat de șantaj și și-a exprimat convingerea că acuzațiile de complicitate la șantaj aduse postului pe care îl conduce sunt nefondate.


"Sunt doi procurori care pun tot felul de intrebări, incercând să vadă ce legături există între Antena TV, Antena 3, care e organizarea, organigrama, nimic spectaculos, in aces caz nu avem niciun fel de legătură, ei trebuie să investigheze, dacă vor ajunge la alte concluzii, vom vedea. Convingerea mea fermă e că Antena 3 nu are nicio legătură cu acest caz", a punctat Mihai Gâdea, citează realitatea.net.


Comentează știrea

latrina3
25 iulie 2013
sa-l inchida !

Sper din tot sufletul sa prind ziua in care se vor inchide latrinele astea si in care toti lingaii de-acolo vor intra la puscarie ! Nu cred ca exista ceva mai ordinar pe lumea asta ! Pana cand si 0TV-ul pare CNN pe langa mizeriile astea de antene...

Pagina a fost generata in 1.5469 secunde