Poșta Română vinde online polițe RCA

139
Poșta Română  vinde online polițe RCA - posta-1452794805.jpg

Articole de la același autor

Începând de luna aceasta, ne putem asigura online, prin Poșta Română. Astfel, pe platforma www.postasig.ro, Brokerul Poștei Române pune la dispoziția clienților serviciul de comercializare a polițelor RCA pe site-ul propriu, primul document de acest tip fiind deja încheiat. Platforma de vânzare online este complet operativă și constituie un vector important în strategia de dez-voltare a PRBA.

"Expansiunea segmentului de vânzări electronice, la nivel național, ne-a determinat să investim în dezvoltarea unei platforme competitive, destinate clienților pragmatici, di-namici și cu acces la Internet. Cei care vor să încheie rapid o poliță RCA o pot face chiar de pe prima pagină a www.postasig.ro, unde au la dispoziție un calculator care să-i ajute în alegerea asigurării potrivite pentru nevoile lor. Platforma oferă toate informațiile cu privire la porto-foliul PRBA și este extrem de prietenoasă cu utilizatorul de Internet", a declarat Viorel Motoroiu, CEO Poșta Română Broker de Asigurare.

Lansarea brokerului de asigurare al Poștei Române a avut loc la finele lunii octombrie 2014, la o lună după ce noua entitate a primit autorizația de funcționare de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Potrivit Directorului General al Poștei Române, Alexandru Petrescu, facilitatea pusă la dispoziție de PRBA se aliniază strategiei operatorului națio-nal de servicii poștale de a intra cât mai rapid și la costuri cât mai reduse pe piața tranzacțiilor online. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4696 secunde