Poșta Română. Se caută soluții pentru redresarea companiei

125
Poșta Română. Se caută soluții pentru redresarea companiei - image20120931315078070postaroman-1508925099.jpg

Articole de la același autor

Conducerea interimară a Companiei Naționale Poșta Română, alături de ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Lucian Șova, s-a întâlnit cu reprezentanții angajaților din toate sectoarele de activitate ale companiei. Au participat angajați din Capitală și din 15 județe: Ilfov, Tulcea, Constanța, Brăila, Giurgiu, Galați, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Vrancea, Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș Severin. 


Directorul General interimar, Elena Petrașcu le-a spus, din nou, angajaților că redresarea companiei este un efort colectiv și că toți trebuie să se implice pentru a răspunde așteptărilor clienților. Astfel compania va deveni profitabilă, pe o piață unde concurența este din ce în ce mai puternică.


Aceasta i-a asigurat că se fac eforturi permantente pentru a rezolva, cât mai rapid, problemele cu care se confruntă zi de zi. Astăzi, au fost demarate procedurile de achiziție pentru mașini de numărat bancnote, cititoare de cod de bare – fixe, cântare, transpaleți și lize, a spus directorul general interimar. 


Elena Petrașcu a subliniat că majorarea capitalului social este un pas important pentru consolidarea Poștei Române și a precizat că banii obținuți prin majorarea de capital vor fi folosiți pentru plata datoriei către ANAF: 


"În acest fel, CNPR nu va mai trebui să achite lunar rate pentru datoria către ANAF, iar veniturile companiei vor putea fi, în sfârșit, utilizate pentru dotările necesare funcțțonării sale", a declarat Elena Petrașcu.


Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Lucian Șova a declarat că este decis ca, alături de conducerea interimară a companiei, să ia cele mai ferme măsuri pentru a îmbunătăți standardele de muncă ale tuturor angajaților, pe de o parte, și pentru a crește gradul de mulțumire al clienților, pe de altă parte. El le-a spus celor prezenți că descentralizarea companiei prin trecerea la centrele de profit regionale are ca scop și creșterea competiției interne, printr-o politică de bonusuri pentru angajații care fac performanță. 


Întâlnirea de la București a fost ultima din seria de consultări începută la Cluj-Napoca, în urmă cu două săptămâni de conducerea companiei, pentru prezentarea Planului strategic de consolidare a companiei, aprobat de guvern în septembrie.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Social : "Poșta Română trebuie reorganizată"
Sâmbătă, 12 August 2017
Stire din Social : Poșta nu lucrează  în data de 15 august
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Oficiile poștale, închise pe 24 ianuarie
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Economie : Poșta Română se modernizează!
Pagina a fost generata in 0.5388 secunde