Poșta Română livrează comenzile făcute de Black Friday

139
Poșta Română livrează comenzile făcute  de Black Friday - posta-1479399856.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care fac comenzi la eMAG de Black Friday își vor putea ridica pachetele direct de la poștă, în nouă puncte din municipiu. Unele unități poștale au program de lucru cu publicul și sâmbăta, astfel că primele colete vor putea fi ridicate încă din 19 noiembrie.

În prezent, sunt operaționale 202 oficii PostCollect în București și în toate județele țării, prin care vor fi procesate și livrate aproximativ 150.000 de colete. Mai exact, 15.000 de colete vor ajunge, zilnic, timp de 10 zile, la clienți, prin intermediul Poștei Române, cu ocazia Black Friday. Expedițiile sunt monitorizate în sistem Track&Trace pe tot parcursul lor, de la prezentare, până la livrare.

Dacă, până în prezent, destinatarii erau avizați de către eMAG, printr-un SMS, în momentul în care coletele erau predate Poștei Române, în perioada Black Friday notificarea va veni direct din partea operatorului poștal. Poșta Română va transmite un SMS pentru fiecare colet care va intra în oficiul ales de client. Acesta va conține numărul AWB al trimiterii, numărul și programul oficiului poștal, precum și suma de plată ramburs. Din totalul celor 202 oficii poștale în care funcționează serviciul PostCollect, toate unitățile au ghișee special dedicate acestui serviciu, program extins - seara și în week-end, iar 70 de oficii poștale au program de lucru cu publicul și sâmbăta.

În cadrul serviciului PostCollect, operatorul național de servicii poștale preia, sortează și livrează coletele partenerului la sediul subunităților poștale participante, în funcție de alegerea clientului. Aceasta poate fi făcută printr-un singur click, pe site-ul retailerului. Livrarea coletelor se face la sediul oficiilor poștale prin intermediul ghișeelor dedicate și vizibil semnalizate, clientul având opțiunea deschiderii coletului pentru verificarea conținutului. Conform contractului încheiat, Poșta Română poate păstra coletele avizate în oficiile poștale timp de patru zile calendaristice de la data sosirii în unitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0524 secunde