Poșta Română are un nou președinte al Consiliului de Administrație

108
Poșta Română are un nou președinte al Consiliului de Administrație - postaromana1366028310-1373631441.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, președintele Consiliului de Administrației al companiei Naționale Poșta Română este Marian Pantazescu. Consiliul de Administrație l-a desemnat pe acesta în unanimitate. 




Anterior, această funcție a fost deținută de Adrian Constantin Volintiru, al cărui mandat de administrator neexecutiv și președinte al Consiliului de Administrație a încetat, din motive personale.


Marian Pantazescu face parte din Consiliului de Administrație al Poștei Române ca administrator neexecutiv din luna decembrie 2012, în urma implementării de către companie a prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. 
În prezent, Compania Națională "Poșta Română" parcurge un proces de restructurare și modernizare ce are ca obiectiv imediat restabilirea echilibrului între volumul de prestații poștale și numărul de angajați ai companiei, asigurând astfel premisele creșterii competitivității Poștei Române pe piața serviciilor poștale, piață liberalizată începând cu luna ianuarie 2013.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9759 secunde