Poșta Română, aleasă în Consiliul de Administrației al asociației europene a operatorilor poștali publici

64
Poșta Română, aleasă în Consiliul de Administrației al asociației europene a operatorilor poștali publici - image20120931315078070postaroman-1379662877.jpg

Articole de la același autor

În urma votului care a avut loc în cursul zilei de ieri, la Bruxelles, în cadrul Adunării Plenare a PostEurop, Compania Națională Poșta Română a fost aleasă să facă parte din noul Consiliu de Administrației al asociației europene a operatorilor poștali publici – PostEurop.

CNPR va fi reprezentată pentru următorii trei ani în cadrul Consiliului de Administrației al PostEurop de Ciprian Boloș, șeful departamentului de Cooperare Internațională, Strategie și Planificare.

În urma obținerii statutul de membru în cadrul Consiliului de Administrației al asociației europene a operatorilor poștali publici, România se va putea implica la nivel executiv în cadrul Post Europ. Poșta Română se va putea astfel bucura de o vizibilitate mărită, o participare mai activă în dezvoltarea proiectelor și programelor din domeniul sectorului poștal, aducându-și contribuția la promovarea intereselor administrațiilor poștale, vizavi de politica și inițiativele de reglementare ale Comisiei Europene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4881 secunde