Poșta Română a cumpărat mașini de numărat bancnote

124
Poșta Română a cumpărat mașini de numărat bancnote - postaromana-1509633913.jpg

Articole de la același autor

Poșta Română a achiziționat mașini de numărat bancnote pentru 57 de oficii poștale. Valoarea contractului este de aproximativ 130.000 lei fără TVA.

Achiziția de mașini de numărat bani urmărește ușurarea modului de lucru pentru salariații din oficiile poștale și, în același timp, va micșora perioada de așteptare a clienților la ghișeu. Cele 57 de echipamente vor ajunge în oficiile din București, Ploiești, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, divizia de curierat rapid a Poștei Române – Prioripost și centrele regionale de tranzitAchiziția de tehnică de calcul, echipamente de comunicații necesare realizării rețelelor de calculatoare, retehnologizarea oficiilor poștale prin dotarea cu utilaje și echipamente poștale care vor permite armonizarea serviciilor poștale la standarde europene reprezintă o prioritate pentru management. În funcție de Bugetul de Venituri și Cheltuieli, compania urmează să facă aceste investiții etapizat.

Conducerea interimară a Poștei Române asigură stabilitatea activității companiei și va continua proiectele majore în care aceasta este deja angrenată, printre care și identificarea surselor necesare investițiilor și demararea achizițiilor pentru dezvoltarea imediată a companiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.924 secunde