€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Polonia, destinație turistică tot mai îndrăgită de români

Ştire online publicată Miercuri, 30 Mai 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, i-a propus ministrului Turismului și Sportului din Republica Polonia, Witold Banka, dezvoltarea relațiilor dintre cele două state în domeniul turismului.

La inițiativa ministrului Bogdan Trif, cei doi oficiali au convenit asupra înființării a două grupuri de lucru care vor identifica obiectivele pe care cele două țări le vor promova în cadrul unor rute comune.

România și Polonia vor colabora pentru a deveni destinații turistice importante în Europa și pentru a atrage astfel mai mulți turiști din Asia și din alte piețe importante.

Miniștrii Bogdan Trif și Witold Banka au stabilit, totodată, organizarea unei întâlniri în România, în toamna acestui an, în cadrul căreia reprezentanții celor două guverne, alături de tur-operatori români și polonezi, vor contura ofertele turistice comune.

De asemenea, cei doi oficiali au fost de acord că este necesară o actualizare a acordului existent de cooperare în turism, având în vedere că acest domeniu este unul extrem de dinamic, iar colaborările bilaterale trebuie să țină pasul cu aceste schimbări.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7474 secunde