Poliţiştii locali, pe teren. Amenzi uriaşe pentru cei care aruncă gunoaiele la întâmplare

552
Poliţiştii locali, pe teren. Amenzi uriaşe pentru cei care aruncă gunoaiele la întâmplare - amplaactiune-1617040311.jpg

Articole de la același autor

Mulți constănțeni reclamă mizeria din oraș, dar pentru a schimba imaginea Constanței, pentru ca orașul nostru să nu mai arate atât de murdar este nevoie de contribuția fiecăruia dintre noi, indiferent că vorbim despre autoritatea locală, asociații de proprietari, persoane fizice sau juridice. În primul rând, este nevoie ca atunci când avem un ambalaj să-l aruncăm în coșurile de gunoi, nu la întâmplare, pe stradă. Indiferent că vorbim despre persoane fizice sau juridice, polițiștii locali sancționează astfel de comportamente.

În cursul serii de duminică, 28 martie, polițiștii locali au observat că pe strada Bărăganului, pe trotuar, era depozitată o grămadă mare de deșeuri. Reprezentanții Direcției Gestionare Servicii Publice, împreună cu polițiștii locali, s-au deplasat la fața locului și au sesizat că un operator economic care își desfășura activitatea în zonă a abandonat în afara sediului deșeurile, acestea urmând a fi ridicate a doua zi de operatorul de salubritate. Mai mult decât atât, societatea în cauză pusese deșeurile menajere laolaltă cu cele reciclabile, cu toate că deținea un contract cu o societate care colectează acest tip de deșeu.

„Astfel, pentru abandonarea gunoaielor pe domeniu public și pentru nepredarea deșeurilor reciclabile către firma contractată în acest sens, operatorul economic a fost sancționat cu amendă de 20.000 lei, conform Legii 211/2011, și a fost dispusă măsura salubrizării având în vedere că deșeurile nu erau organizate în recipiente specifice. Mai mult decât atât, Primăria Constanța a sesizat Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Constanța”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Alin Vintilă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5469 secunde