Poliţia locală, la vânătoare de maşini, în zona peninsulară

241
Poliţia locală, la vânătoare de maşini, în zona peninsulară - politialocala111-1637763076.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au derulat, săptămâna aceasta, o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule care circulă în municipiul Constanța, fără a respecta indicatoarele rutiere cu semnificația „Accesul interzis“.

Într-o singură zi au fost aplicate 110 de sancțiuni, în valoare de 30.850 lei și 220 puncte penalizare șoferilor care nu au fost atenți sau au ales să ignore semnificația indicatorului „Accesul interzis”, așa cum este prevăzut în art. 111 din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 republicată.

De asemenea, au fost efectuate verificări privind accesul controlat al autovehiculelor în spațiile pietonale din zona peninsulară. „Polițiștii locali lansează un apel către conducătorii auto să respecte semnele de circulație și să nu pătrundă în zona peninsulară fără a deține permis de acces, prin zonele în care este instalat indicatorul rutier «Accesul interzis». Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922, de la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Recomandăm conducătorilor auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a evita sancționarea”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7672 secunde