Poliția Locală, amenzi la Constanța. Ce nereguli au fost depistate

207
Poliția Locală, amenzi la Constanța. Ce nereguli au fost depistate - 13-1576227011.jpg

Articole recomandate

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 1.


Oamenii legii au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat următoarele zone de interes public: Piața Tomis II, Piața Chiliei, zona Stadionului, Capitol, Victoria, Dacia, Delfinariu, Santa Maria Bay, Faleză Nord, Piața Filipescu, parcurile Tăbăcărie, Tomis II, Dragoslave. 


Au fost legitimate 18 persoane și s-au constatat 18 sancțiuni contravenționale, după cum urmează: 4 în conformitate cu prevederile HCL 184/2013 modificată, 7 în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, 6 în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 și 1 în conformitate cu prevedrile OUG 97/2005. 


Valoarea totală sancțiunilor aplicate a fost de 4470 lei.


Cele mai multe abateri au vizat consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, răscolirea gunoiului din containere sau aruncatul de ambalaje, hârtii sau coji de semințe pe domeniul public. 


Un alt obicei frecvent întâlnit în rândul constănțenilor îl constituie aruncarea sacilor plini cu gunoi pe lângă coșurile stradale, mult prea mici pentru un asemenea volum. Oamenii trebuie să știe că riscă amenzi dacă fac acest lucru . 


Facem din nou apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie la întâmplare și să păstreze curățenia. 
Cu toții ne dorim un oraș curat, dar doar împreună îl putem avea!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.909 secunde